P er det nye L

Nå er det gang i den her. Vi har akkurat avsluttet opptak av "Intet nytt fra festivalcampen", et radioprogram som sendes på Radio Nova FM 99.3 i Oslo-området (eller på nettradio) i kveld kl. 20. Det blir nytt program hver kveld denne uken, så tune in, turn on og drop out med oss, så blir det omtrent som om du er her selv.
Vinden har forøvrig løyet litt, og campen blomstrer med stadig flere folk og mer ting som flyter rundt og blir gaffet til telt og kropper. Nå kommer Espen i kveld, etter mye fram og tilbake, og det er bare å kaste seg på bølgen. Billetter går for langt under pålydende fra slukørete svartebørshaier som får som fortjent.
P og L i overskriften er navn på områder her på campen. L er området vi befant oss alle tidligere år, før sandtaket spiste opp halve Øst. Nå begynner vi å akseptere skjebnen, og P er ikke et dårlig sted å være. Vi har til og med fjordgløtt, dvs. vi kan se badesjøen viss vi reiser oss opp fra de nyinnkjøpte festivalstoler. Og nå er det avsted for å møte Morten, aka Sture.