Første uke - sol og sjø

Den første uka av turen har gitt oss noen gode kjøreetapper, mye sol, indisk mat, konserter, forbrødring mellom nederlendere og nordmenn, mye kokekaffe, fjorder å bade i og fjell å klatre på.

First week on the road


Med Bussen Attila og Blauwe Busje kjørte vi over Valdresflya og Dovrefjell til Todal ved Aure i Nord-Møre. Der besøkte vi Per Anders og Åse. Bussene sto på tunet mens vi var på låvefest og fjelltur.

Vi dro videre til Snillfjord og møtte Guro som hadde sykla fra Trondheim, hun kunne vise oss et fint sted å campe og badeplassen der farfaren hennes har bygget stupetårn.

I Trondheim slapp vi noen av og fikk mange på, før vi kjørte mot øya Leka. Her har vi gått fjelltur i unikt geologisk materiale, sett på hulemalerier og fiska.

Været har vært fantastisk hele veien, og latt oss lage og spise mat utendørs – og bade minst en gang om dagen.

Mannskap: Anders, Bjørn Kjetil, Lotte, Liv, Maria, Martin, Morten, Per, Tore og Øyvind til Trondheim. Anders, Are, Bjørn Kjetil, Carl Fredrik, Cecilie, Guro Anna, Jochum, Jordi, Lotte, Maria, Morten, Per, Rob, Robin, Rozalie, Sannah, Tore, Trond Ivar og Wout kjører videre nordover.

Bussform: Har fiksa trykkluftlekkasje og slark i gir.